Toepassingen

Lijstenmakerij

Lijstenmakerij

Meer informatie

Schoonmaken schilderijen

Schoonmaken Schilderijen

Meer informatie

Spannen schilderijen

Spannen schilderijen

Meer informatie

Ophangsystemen

Ophangsystemen

Meer informatie

Toepassingen / Werkzaamheden

De toepassingen/werkzaamheden die Atelier Fauve uitvoert gebeuren in goed vertrouwen. U vertrouwt ons een werk toe om in te lijsten of om schoon te maken. Wij van onze kant nemen de tijd om u te informeren over verschillende opties om de inlijsting te maken of advies te geven voor de juiste wijze van schoonmaken van uw schilderij.

Als u zelf weet hoe uw lijst voor het schilderij eruit moet gaan zien, dan kunt u wellicht snel tot een keuze komen. Maar als u meer tijd nodig heeft of meer uitleg wilt, dan respecteren wij dat en geven wij u het advies en de ruimte om te beslissen.

Bestaande klanten komen graag terug naar ons atelier. Dit hebben wij niet alleen te danken aan de kwaliteit die wij bieden, maar zeker ook aan het persoonlijke advies, de klantvriendelijkheid en de service die onze klanten bij ons mogen verwachten.

Bent u nog geen klant bij ons, wij verwelkomen u graag in ons Atelier en laten u graag onze collectie schilderijen zien. Graag voorzien wij u ook van informatie van alle toepassingen m.b.t. schilderijen die wij in ons atelier/lijstenmakerij uitvoeren.