Lijstemakerij

Lijstenmakerij

In onze lijstenmakerij vindt u meer dan 1500 modellen lijsten van klassiek tot modern. Voor alle stijlen een lijst. Alles wordt speciaal vervaardigd zoals u dat wilt. Wij lijsten alles voor u in, schilderijen, litho’s, tekeningen, foto’s. Maar ook uw speciale herinneringen kunt u bij ons laten inlijsten, van de doopjurk van uw dochtertje tot uw laatste pakje sigaretten..

Er komt heel wat bij kijken om een kunstwerk vakkundig in te lijsten. Er zijn nl. ontelbare mogelijkheden, u kunt dan denken aan de vele stijlen, speciale kleuren, formaten en materiaalsoorten. Daarom adviseren wij u om naar ons Atelier te komen en uw wensen met ons te bespreken.

Lijstemakerij

Passe-partout

Uw inlijstingen kunt u laten verzorgen met of zonder passe-partout. Een passe-partout geeft een extra dimensie aan uw kunstwerk. Laat u bij Atelier Fauve adviseren voor een mooie combinatie met uw schilderij, foto of tekening. Tevens verzorgen wij Franse passe-partouts.

Ingelijste spiegel

Ingelijste spiegels

Bent u op zoek naar een speciale spiegel voor uw huis of kantoorruimte ? Facet geslepen en ingelijste spiegels brengen grandeur in uw huis of werkruimte. Wij verkopen ingelijste spiegels in alle mogelijke maten en met elk soort lijst leverbaar. Een spiegel precies zoals u het wenst, zoals die bij u past!

Vacumpers

Vacuümpers

Tevens zijn wij in onze lijstenmakerij voorzien van een vacuümpers. Met deze pers kunnen wij voor u al uw foto’s, posters en litho’s opplakken. Posters, kindertekeningen, aquarellen etc. kleven we in een vacuümpers bij hoge temperatuur.